dimecres, 9 de desembre de 2015

Coneixent l’alumnat de l’aula d’acollida


De mica en mica ens anirem presentant... així ens podreu conèixer millor!

Ciprian Gherasim:
Hola! Em dic Ciprian, tinc 16 anys i faig 4t d’ESO. Sóc de Romania i fa sis mesos que estic a Catalunya. L’aula d’acollida m’agrada perquè aprenc moltes coses i faig amics i amigues.

Camila:
Hola! Em dic Camila, tinc 13 anys i faig 2n d’ESO. Sóc de Sevilla i fa un any i tres mesos que visc a Sabadell. L’aula d’acollida és molt divertida, aprenc molt i m’agrada molt.

Rahma:
Hola! Em dic Rahma, tinc 16 anys i faig 4t d’ESO. Sóc del Marroc i fa vuit anys que estic a Sabadell. A l’aula d’acollida fem treballs, deures i està molt bé perquè aprenem més el català i fem amics i amigues.

Hicham:
Hola! Em dic Hicham, faig 1r d’ESO i tinc 12 anys. Sóc del Marroc, fa un any i mig que estic aquí, a Catalunya. M’agrada l’aula d’acollida perquè estic amb els amics i les amigues d’altres països i també perquè cadascú treballa segons el que pot pel seu nivell.

Sho:
Hola! Em dic Sho Sawada. Tinc 12 anys i faig 1r d’ESO. Sóc de Japó i fa 3 mesos que estic a Sabadell. M’agrada venir a l’aula d’acollida.

Paula:

Hola! Em dic Paula, tinc 13 anys i faig 1r d’ESO. Sóc de San Sebastián, que està al País Basc.  Fa tres anys que visc a Sabadell. L’aula d’acollida m’agrada molt perquè estudiem molt i de vegades juguem, quan hem acabat tota la feina. 

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada